Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Kaznena prijava zbog neplaćanja poreza i doprinosa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Odjel gospodarskog kriminaliteta PU splitsko-dalmatinske podigao je kaznenu prijavu protiv 49-godišnjaka iz Splita, direktora jedne splitske tvrtke, zbog neplaćanja poreza i doprinosa prema državnom proračunu i fondovima te nepokretanja stečajnog postupka zbog višegodišnje blokade računa, izvijestila je danas PU.

Kriminalističkom je obradom utvrđeno da je počinio više kaznenih djela: zlouporaba ovlasti u gospodarskom poslovanju, krivotvorenje službene isprave, povreda obveze vođenja trgovačkih i poslovnih knjiga od svibnja 2003. do danas.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Priskluškivanje i nadziranje Holy podnijela kaznenu prijavu: Pročitajte kako je vijest o mailu putovala do ministrice Slika nije dostupna Kritika Vladinoj politici HDZ: Umjesto reformama bave se kadroviranjem; SDP: Moramo popraviti što su oni pokvarili

Kao direktor tvrtke nije pokrenuo stečajni postupak nad tvrtkom iako je to bio dužan učiniti zbog dugogodišnje blokade računa.

Općinskom državnom odvjetništvu policija je poslala posebno izvješće.

Neslužbeno se doznaje da je riječ o Tonču Treursiću, direktoru tvrtke Visokogradnja, te da je počinjena šteta od oko osam milijuna kuna.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene