Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Samoubojstvo plinom?

U vozilu pronađen mrtav mladić, sumnja se na trovanje plinom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U prigradskom karlovačkom naselju Mekušje pronađen je automobil u kojem se nalazi mrtav mlađi muškarac.

Automobil je pronađen na poljskom putu jutros oko 9.25 sati, piše Radio Mrežnica. Glasnogovornica karlovačke policije Andreja Lenard rekla je kako je policija zaprimila dojavu da je u prigradskom naselju zamijećeno vozilo karlovačkih registracijskih oznaka koje je privuklo pažnju građana.

Pročitajte i ovo Eksplozija u Mongoliji U glavnom gradu Mongolije VIDEO Eksplodirala cisterna sa 60 tona plina: Poginulo najmanje šest osoba Subvencije i Vlada - 2 Pritisak Europske komisije Hoće li Vlada ukinuti subvenciju za energente? "E sad, što će biti nakon izbora, ja ne vjerujem HDZ-u ni kad darove nose"

Policijski djelatnici i vatrogasci otvorili su vozilo pri čemu nije došlo do eksplozije. Mrtav mladić još uvijek se nalazi u automoblu. Riječ o vozilu karavanu na čijem su vjetrobranskim staklima sa svih strana zalijepljeni papiri na kojim je nacrtana mrtvačka glava, natpisi 'Danger' u ubojiti plin, zatim hidrogen sulfid te još nekoliko upozorenja. Zbog natpisa upozorenja pretpostavlja se da se radi o samoubojstvu.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene