Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Treći dan

I psi tragači uključeni u potragu za nestalom Meksikankom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Treći dan traga se za 31-godišnjom Meksikankom, koja je zadnji put viđena u večernjim satima na splitskom Marjanu.

Jutros u 7 sati nastavljena je potraga za Selene Margarit Graciano Macedo, izvijestila je PU splitsko - dalmatinska. U potragu su uključeni djelatnici policije i HGSS-a, a pomaže im pet pasa tragača.

Pročitajte i ovo Radovi u Splitu - 1 Nisu oduševljeni Split je odlučio da će ovoga ljeta dopustiti radove na određenim lokacijama u gradu: Građani negoduju Ilustracija Nepristojni turisti Počela je sezona povraćanja i uriniranja po Splitu: "Znaju gdje mogu piti dok se ne osvijeste"

>> Split: Za nestalom turistkinjom tragalo 160 ljudi, na terenu su još uvijek psi tragači

Meksikanka je nestala pošto je bratu, s kojim je taj dan bila na moru, rekla da se ide prošetati do vrha Marjana kako bi njegovom kamerom snimila panoramsku sliku Splita, a gore se trebala zadržati koji sat. Budući da se nije vratila do noći, alarmirao je osoblje hostela u kojemu su odsjeli, a oni policiju te je potraga počela već te večeri.

Neslužbeno se doznaje kako je tijekom današnje potrage policija locirana samo na jednome mjestu jer ima naznaka da bi tu mogla riješiti slučaj.

Iz policije poručuju kako će potraga trajati sve dok se nestala ne pronađe.

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene