Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nestala na Marjanu

Split: Za nestalom turistkinjom tragalo 160 ljudi, na terenu su još uvijek psi tragači

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U park šumi Marjan u Splitu jutros je nastavljena intenzivna potraga za 30-godišnjom državljankom Meksika, doznaje se od Vinka Prizmića, pročelnika Hrvatske gorske službe spašavanja.

Prijavu o nestanku 30-godišnje meksičke turistkinje sinoć je podnio njen brat, a splitska policija o tome je obavijestila Županijski centar 112 i HGSS.

Prema izjavi brata nestale turistkinje, njih su se dvoje oko 16,30 sati fotografirali na Gornjoj Vidilici na Marjanu, nakon čega se on vratio u hotel, a ona je željela još šetati. Otada joj se gubi trag, navodi DUZS.

Pročitajte i ovo Akcija spašavanja penjača akcija spašavanja FOTO Penjač pao sa Starog grada Okića, zadobio je teške ozljede Omiška Dinara nije joj bilo spasa Strava na planinarenju: 26-godišnjakinja se odvojila od grupe i pala u provaliju na Omiškoj Dinari

Prema najnovijim informacijama u blizini mjesta nestanka pronađeni su neki odjevni predmeti za koje policija još uvijek pokušava utvrditi pripadaju li nestaloj turistkinji.

'Ekipe su još od noćas na terenu, pretražuje se šuma i obalni rub. To je jedna klasična misterija, da li se osoba nalazi tamo gdje je zadnji put viđena', rekao je za Ekipu Nove TV Vinko Prizmić iz HGSS-a.

U potrazi je danas sudjelovalo 160 pripadniak HGSS-a i policije, a na terenu je trenutno i 7 timova sa psima tragačima. Budući da psi zbog velikih vrućina teže rade, čekala  se večer kako bi se i njih uključilo u potragu.

Potraga još uvijek nije dala rezultata. 'Sve opcije su otvorene', rekao nam je Vinko Prizmić iz HGSS-a. Potraga će se nastaviti i sutra.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene