Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izgorjelo 1.000 kvadratnih metara

Gorio pogon mesne industrije Pivac u Vrgorcu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Oko tisuću metara četvornih pogona Mesne industrije Braća Pivac u Vrgorcu izgorjelo je u požaru koji je buknuo u prvom satu srijede, doznaje se u PU splitsko-dalmatinskoj.

Vatra je izbila oko jedan sat na pogonima koji su nedavno izgrađeni, a materijalna šteta je velika.

Pročitajte i ovo Požar u Ščitarjevskoj ulici u Zagrebu - 3 Buktinja FOTO Dramatična večer u Zagrebu: Gorjele susjedne kuće, vatrogasci morali otvarati krovove Posljedice požara - 2 Sumnjivi požari Čak 50 požara gorjelo u isto vrijeme, uključila se i policija: "Svi elementi ukazuju na to"

>> Gorjela tvornica Studenac u Lipiku

Policija na terenu obavlja očevid koji bi trebao pokazati zbog čega je buknula vatra, te koliki su razmjeri počinjene materijalne štete.

Požar je buknuo u pogonu gdje se nalazi linija za rasijecanje mesa i brzo je lokaliziran. 'Nastala je velika materijalna šteta. Očevid je u tijeku te se ne zna još zbog čega je došlo do požara. Nema ozlijeđenih', rekla je Ivana Erceg Bunoza, glasnogovornica Pivca.

DVD Vrgorac dobio je dojavu o požaru u jedan sat. Na teren je izašlo 15 vatrogasaca. Intervencija je prema riječima zapovjednika DVD-a Vrgorac Vinka Markotića, bila veoma zahtjevna, a požar je pod kontrolu stavljen relativno brzo (I.D./Hina)

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene