Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon više od godinu dana

FOTO: Ponovno napravljen očevid na kamionu Dragana Paravinje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jutros je započeo novi očevid na kamionu Dragana Paravinje, optuženog za ubojstvo Antonije Bilić.

Glasnogovornik Županijskog suda u Šibeniku Branko Ivić potvrdio je kako je danas provedena djelomična rekonstrukcija slučaja nestanka maloljetne Antonije Bilić iz Krički kraj Drniša, koju je naložila sutkinja Nives Nikolac.

Rekonstrukcija okolnosti nestanka i navodnog ubojstva Antonije Bilić u kabini kamiona okrivljenika za zločin, Dragana Paravinje, provedena je u krugu postaje policije u Gospiću, gdje je smješten Paravinjin kamion.

Rekonstrukciju je predložio odvjetnik obitelji nestale maloljetne 17-godišnjakinje, Vinko Ljubičić, na prošlom ročištu koje se vodi na Županijskom sudu u Šibeniku protiv Dragana Paravinje, optuženog da je pokušao silovati, pa ubio Antoniju Bilić.

Među osobama koje su danas bile na rekonstrukciji su sutkinja koja vodi postupak, Nives Nikolac, odvjetnica Dragana Paravinje, Ankica Giljanović te odvjetnik obitelji Bilić, Vinko Ljubičić. Službene izjave vezane uz taj postupak bit će dostupne sutra, kazao je glasnogovornik šibenskog Županijskog suda Ivić.

Pročitajte i ovo Policija istražuje smrt Ukrajinca Nova saznanja Policija o mrtvom Ukrajincu u Slavonskom Brodu: Privedene još tri osobe Slika nije dostupna 40 godina zatvora VIDEO Trenutak kada je Paravinja čuo presudu: Uz psovke izbačen iz sudnice

Šibenski Županijski sud odobrio je djelomičnu rekonstrukciju u slučaju ubojstva maloljetne Antonije Bilić prije nešto više od tjedan dana.

>> Sud odobrio djelomičnu rekonstrukciju u slučaju ubojstva Antonije Bilić

Danas se pokušalo rekonstruirati događaje iz 7. lipnja prošle godine, na dan kad je Antonija Bilić nestala i otkad joj se gubi svaki trag. Koji dio je rekonstruiran, nije poznato.

Antonija Bilić posljednji je put viđena 7. lipnja 2011. na mostu preko rijeke Čikole, kako ulazi u kamion Dragana Paravinje. Nakon njezinog nestanka, policija je pokrenula najveću potragu u novijoj hrvatskoj povijesti, no, unatoč svim naporima, djevojka nije pronađena.

Paravinja je nakon uhićenja u Republici Srpskoj priznao ubojstvo i pokušaj silovanja djevojke iz Krički pored Drniša, no ubrzo je zločin zanijekao. Na početku suđenja na Županijskom sudu u Šibeniku odbacio je optužbu i izjasnio se da je nevin.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene