Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Potpuno uništena

Ovo je već druga eksplozija u istoj kući, prije tri tjedna stradao vlasnik

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jutros je Varaždinom odjeknula eksplozija u kojoj su stradale tri osobe. To je već druga eksplozija u istoj kući.

PU varaždinska javlja kako se eksplozija dogodila oko 9:40 sati u obiteljskoj kući, u ulici V. Novaka. Kuća je u eksploziji potpuno uništena i prijeti joj samourušavanje, zbog čega će nakon očevida vjerojatno biti srušena.

Pročitajte i ovo Napad na regiju Harkiv Na obrazovnu ustanovu Ruski napad na granici s Ukrajinom: Četiri osobe prevezene u bolnicu, ima i mrtvih Slika nije dostupna zastrašujuća snimka VIDEO Strašna eksplozija uništila kuću i oštetila cijelo susjedstvo, kamera uhvatila trenutak užasa: "Mislila sam da je pala bomba"

Glasnogovornica policijske uprave varaždinske Marina Kolarić kazala je za Dnevnik.hr kako su se u trenutku eksplozije u kući nalazile tri ženske osobe, majka, kćer i unuka. Majka je prevezena u OB Varaždin, dok je kćer prebačena u Traumatološku polikliniku u Zagrebu s teškim opeklinama. Zadobila je opekline na više od 60 posto tijela na području glave, trupa, gornjih i donjih ekstremiteta. Unuka je naknadno prevezena u bolnicu zbog pretrpljenog šoka.

>> Eksplozija kod Obrovca! Jedan muškarac poginuo, drugi ozlijeđen!

Uzrok eksplozije je plin, no još nije utvrđen uzrok istjecanja kobne tvari. Očevid je u tijeku i obavljaju ga nadležni vještaci iz Centra za kriminalistička vještačenja.

U PU varaždinskoj rekli su nam kako se u toj kući i prije tri tjedna dana dogodila eksplozija te da je tada stradao vlasnik kuće. Do detonacije je tada došlo u podrumu kuće, no policija za sada ne povezuje ove dvije eksplozije, iako se sumnja da ju je također izazvao plin. (I.D. / Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene