Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Očevid u tijeku

Eksplozija kod Obrovca! Jedan muškarac poginuo, drugi ozlijeđen!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U mjestu Golubić kod Obrovca oko 16 sati odjeknula je snažna eksplozija.

Stanovnike malenog mjesta Golubić kod Obrovca u poslijepodnevnim je satima uznemirila snažna eksplozija u kojoj je jedan muškarac poginuo, a drugi je teško ozlijeđen.

Pročitajte i ovo Dvojica muškaraca poginula u slijetanju quadom u rijeku Bednju - 3 Tragedija Varaždinske Toplice nakon pogibije bratića zavijene u crno: "Alen je iza sebe ostavio zaručnicu, a Goran je živio s majkom" Eksplozija u hidroelektrani kod Bologne Užas kod Bologne VIDEO Eksplozija u talijanskoj hidroelektrani: Četvero radnika poginulo, za nekolicinom se još traga

Po prvim informacijama iz zadarske Policijske uprave, nesreća se dogodila oko 16 sati zbog aktiviranja zasad nepoznate eksplozivne naprave. Poginuo je 49-godišnji muškarac, a 39-godišnjak je teško ranjen.

'Nesreća se dogodila u dvorištu obiteljske kuće poginuloga 49-godišnjaka, a 39-godišnjak je s teškim ozljedama prevezen u zadarsku Opću bolnicu. Policija još nije razgovarala s teško ozlijeđenim 39-godišnjakom pa je prerano govoriti o okolnostima u kojima se dogodila nesreća', izjavila je Sonja Šimurina iz zadarske Policijske uprave.

Prvi dio očevida je završen, a okolnosti u kojima se dogodila ta tragedija još se trebaju utvrditi kriminalističkom istragom.
 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene