Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Detonacija u kotlovnici

Eksplozija u Ivanić Gradu: Četvero mladih teško opečeno

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U jačoj eksploziji koja je u petak oko 19 sati odjeknula u Ivanić Gradu ozlijeđene su četiri osobe u dobi između 18 i 20 godina.

U Ivanić Gradu u petak je odjeknula eksplozija u kojoj su ozlijeđene četiri osobe u dobi od 18 do 20 godina, doznajemo u zagrebačkoj policiji. Svi su s opeklinama prebačeni u zagrebačku Kliniku za traumatologiju, a njihove ozljede okarakterizirane su kao teške, rekli su nam u policiji.

Pročitajte i ovo Ruski napadi na Ukrajinu rat u Europi VIDEO Snažna eksplozija odjeknula Sankt-Peterburgom, dvoje mrtvih u napadu dronom na Odesu: "Rusija se nastavlja boriti protiv civila" Tvrtka MB Namenska U Srbiji Eksplozija u vojnoj tvornici: Vidi se gusti crni dim, ozlijeđeni prevezeni u bolnicu

>> Ložač (58) poginuo u eksploziji u kotlovnici na stadionu NK TŠK

Do eksplozije je navodno došlo u kotlovnici jedne obiteljske kuće u Graničarskoj ulici oko 19:10 sati.

Zasad nije jasno kako je došlo do eksplozije jer se očevid zbog mraka nije mogao obaviti. U PU zagrebačkoj za Dnevnik.hr kažu da će biti obavljen danas, nakon čega bi trebao biti poznat uzrok nesreće.

Inače, u petak prijepodne snažna eksplozija u kotlovnici odjeknula je i u Topolovcu pored Siska. Incident se dogodio u suterenu objekta na stadionu lokalnog nogometnog kluba, pri čemu je poginuo 58-godišnji ložač.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene