Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija istražuje nesreću

Dvojica dječaka ispala iz jurećeg kombija, jedan se bori za život!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvojica maloljetnih dječaka ozlijeđena su, od čega je jedan zadobio teške ozljede, nakon što su jučer popodne na području Vrgorca ispali iz kombi vozila kojim je upravljao 41-godišnjak, izvijestila je jutros splitska policija.

Ne želeći izlaziti s detaljima te nesvakidašnje prometne nesreće, policija je samo kratko izvijestila da se događaj zbio na području Policijske postaje Vrgorac u srijedu oko 18 sati. Riječ je o mjestu Kotezi kod Vrgorca gdje je 41-godišnjak upravljao kombi vozilom iz kojega su pod čudnim okolnostima na cestu ispali maloljetni dječaci.

Pročitajte i ovo Gužva na zagrebačkoj obilaznici - 1 ogromna gužva FOTO Kilometarska kolona na zagrebačkoj obilaznici: "Ovo je užas, stojimo. Od Prečkog mi je trebalo čak 50 minuta" Prometna nesreća u Rugvici Užasna nesreća FOTO U prometnoj nesreći blizu Zagreba poginula dva motociklista, jedna žena teže ozlijeđena

FOTO Kombi prešao u suprotni trak pa se prevrnuo!

Prema prvim informacijama jedan od dječaka je zadobio teške i po život opasne ozljede zbog kojih je kolima Hitne medicinske pomoći prebačen u splitsku bolnicu. Smješten je na dječju Jedinicu intezivnog liječenja i liječnici se bore za njegov život. Drugi dječak je zadobio nešto blaže ozljede, ali još se nalazi na promatranju u KBC Split.

Policija na mjestu događaja obavlja očevid nakon kojega bi se trebale znati sve pojedinosti te nesreće. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene