Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ne utječu na svjedoke

Dva liječnika ginekologa puštena iz pritvora

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvojica od sedam ginekologa koji su optuženi zbog više kaznenih djela, među kojima je i kazneno djelo ilegalnog pobačaja, pušteni su iz pritvora.

Pročitajte i ovo Plakat ispred doma zdravlja Nelojalna konkurencija Plakatima vrbuju liječnike, razljutili ostatak Hrvatske: ''Ljuti me i žalosti. Ne znam koji bih sad izraz upotrijebio'' Slika nije dostupna Istraga u tijeku Varaždin: Osumnjičeni ginekolozi kod istražnog suca

Na nastavku suđenja na varaždinskom Općinskome sudu dvojica liječnika su puštena jer su otpali razlozi zbog kojih je određen, to jest ispitani su svjedoci i više nije bilo razloga da ih se drži u pritvoru. Sa slobode se brani i liječnik koji je priznao krivnju pa nije bio ni pritvoren. Ostala četvorica liječnika zasad ostaju u pritvoru.

>> Optužni prijedlog protiv sedmorice ginekologa

>> Počelo suđenje varaždinskim ginekolozima

Suđenje sedmorici ginekologa uhićenih u akciji 'Ordinacija' , nastavlja se danas ispitivanjem novih svjedoka. Liječnike se tereti da su unazad tri godine prekidali neželjene uredne trudnoće ženama, na njihovo traženje, za što su tražili i primali od pacijentica od 1.000 do 2.500 kuna. Novac su navodno zadržavali za sebe, a u uputnice koje su izdavali upisivali su lažne dijagnoze. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene