Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ležala u lokvi krvi

Dubrovnik: Brutalno pretukao suprugu, otkinuo joj nos!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dubrovčanin (41) je osumnjičen za nanošenje teških tjelesnih ozljeda supruzi (35) tijekom noći 12/13. kolovoza.

Policijski službenici Policijske postaje Gruda proveli su kriminalističko istraživanje nad 41-godišnjakom, osumnjičenim za kazneno djelo teške tjelesne ozljede na štetu  35-godišnje supruge, stoji u priopćenju policije.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća kod Makarske - 2 Užasni prizori FOTO Autobus sletio u provaliju s Jadranske magistrale, sve hitne službe su na terenu Uočena dva konja u središnjem Londonu uplašili su se VIDEO Nesvakidašnja potjera: Središtem Londona dva sata trčalo pet konja, petero ljudi je ozlijeđeno

Zagreb: Trudnica (16) tvrdi da ju je suprug silovao, a njegova obitelj zatočila

Njega se sumnjiči da je tijekom noći 12/13.kolovoza, u obiteljskoj kući, u mjestu Grbavac, općina Župa dubrovačka, prvo verbalno, a potom i fizički napao suprugu i tom je prilikom teško ozlijedio, nakon čega je napustio kuću. Ozlijeđenoj supruzi liječnička pomoć pružena je u dubrovačkoj bolnici, gdje su joj konstatirane teške tjelesne ozljede zbog kojih je zadržana na daljnjem liječenju.

Suprug ju je navodno isprebijao i isjekao nožem, a ona je ostala ležati u lokvi vlastite krvi. U bolnicu je primljena s brojnim ozljedama kostiju lica, dušika i plućima, a doznaje se kako joj otkinut i nos, piše dubrovniknet.hr

Neki tvrde kako je,supruga na neko vrijeme bila sklonjena u sigurnoj kući u Zagreb, no zašto se vratila u Dubrovnik, za sada je nepoznato.

Osumnjičeni je oko 15 sati pronađen na predjelu Gruža u Dubrovniku, nakon čega je doveden u prostorije policije na kriminalističko istraživanje, te je u četvrtak ujutro, uz kaznenu prijavu, predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene