Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Lopov ih presjekao i odnio

Draganić: Ukradeno 30 metara električnih vodova

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog krađe 30 metara električnog voda na skretnici željezničke pruge Zagreb-Karlovac u stanici Draganić sinoć je bila ugrožena sigurnosti željezničkog prometa te policija provodi kriminalističko istraživanje, izvijestila je karlovačka policija.

Krađa električnog voda uzrokovala je nekoliko kvarova, ali da su svi uklonjeni noćas do pola sata iza ponoći, i svi uređaji rade, doznaje se od glasnogovornice HŽ-a Vlatke Škorić. Policija je priopćila da je sinoć u 19,15 sati na željezničkoj stanici Draganić prometnik evidentirao kvar na prometnoj signalizaciji na željezničkoj pruzi u mjestu Mrzljaki zbog čega se prešlo na ručno upravljanje prometnom signalizacijom.

Pročitajte i ovo Policija na odmorištu Draganić, arhiva (Foto: Dnevnik.hr) Akcija na autocesti A1 Na odmorištu Draganić kod Karlovca puno je policije, provjerili smo o čemu je riječ Slika nije dostupna Stvorile se gužve Policija zatvorila autocestu kod Draganića i pregledava sva vozila

Pregledom pruge utvrđeno je da je nepoznati počinitelj presjekao i odnio oko 30 metara električnih vodova na skretnici, zbog čega je došlo do ugrožavanja sigurnosti odvijanja željezničkog prometa. Posljedica krađe bilo je usporavanje i kašnjenje prometovanja vlakova. Protiv nepoznatog počinitelja bit će Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu proslijeđena prijava za kazneno djelo opće opasne radnje, kaže se u priopćenju karlovačke Polcijske uprave. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene