Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stvorile se gužve

Policija zatvorila autocestu kod Draganića i pregledava sva vozila

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kako su nam pojasnili iz PU karlovačke, radi se o preventivnoj represivnoj akciji policije, carine i drugih inspekcijskih službi u cilju podizanja opće razine sigurnosti.

Na odmorištu Draganić na dionici autoceste A1 između Zagreba i Karlovca u smjeru Karlovca policija i druge službe zaustavljaju i kontroliraju sva vozila. Zbog provjera dokumenata vozača i pregleda vozila, i osobnih i teretih, na spomenutoj kontrolnoj točki stvorila se gužva.

Pročitajte i ovo Automobili na aukciji Javna dražba Država zaradila 200.000 eura: "To je mačak u vreći, na nekom dobijemo, na nekom izgubimo" Dražba vozila javna dražba Auto za 100 eura? Država se rješava svojih starih vozila, ima motora, kombija, kamion...

Kako su nam pojasnili iz PU karlovačke, radi se o preventivnoj represivnoj akciji policije, carine i drugih inspekcijskih službi u cilju podizanja opće razine sigurnosti i sprječavanja bilo kakvih kaznenih dijela.

Dodaju da ova akcija nije imala nikakav poseban povod te da se takve akcije provode redovito u različitim vremenskim razmacima. Posljednja je, podsjećaju, bila prošlog mjeseca.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene