Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dovršena krim istraga

Policija objavila za što tereti bjegunca koji se predao u Splitu: Potraga za ostalom trojicom traje

Splitski policajci dovršili su krim istragu nad 21-godišnjakom. Osumnjičen je za pomaganje u počinjenju kaznenog djela Ubojstva u pokušaju na štetu 36-godišnjaka u Splitu u utorak te za proizvodnju i promet drogama.

Splitska policija dovršila je istragu nad 21-godišnjakom, jednim od četvorice muškaraca koje policija traži zbog ranjavanja 36-godišnjeg Josipa Čubelića.

Ne objavljujući njegov identitet, policija je priopćila da je pritvoren uz kaznenu prijavu. Nastavljaju krim istragu i potragu za ostalom trojicom muškaraca.

Radić je u četvrtak došao u policiju i predao se u pratnji odvjetnice i majke. Ostala trojica za kojima policija traga i dalje su u bijegu.

Policijska uprava Splitsko-dalmatinska je objavila fotografije traženih muškaraca, a građane je pozvala da, ako imaju saznanja o tim osobama ili gdje bi se oni mogli nalaziti, o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili nazovu telefonski broj 192.

Pročitajte i ovo Eksplozija u Šibeniku Troje ozlijeđenih Policija dovršila istragu eksplozije otprije 14 godina: 73-godišnjak bombu postavio na podvozje automobila

Dojavu o pucnjavi u Ulici Put Skalica policija je dobila u utorak popodne. Lokalni mediji naveli su da je u pucnjavi ranjen Josip Čubelić zvani Čuba, koji je svojedobno osuđen za pokušaj ubojstva Aleksandra Dimitrova zvanog Aco Rus.

Pročitajte i ovo Ilustracija U potrazi i psi tragači Likvidacija u Crnoj Gori: Muškarca prvo upucali pa spalili tijelo u šumi, no nisu računali na jedan detalj

Dvojica muškaraca s potjernice su rodbinski povezana, radi se o stricu Jerku Radiću i nećaku, sada pritvorenom, Alenu Radiću, a druga dvojica su Ante Varnica i Nenad Petrak.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene