Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Opijala se s društvom

Djevojčica (14) se napila i završila u alkoholnoj komi!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Četrnaestogodišnjakinja iz Kaštel Novog završila je u alkoholnoj komi nakon što se napila zbog čega je hitno prevezena u splitsku bolnicu.

'U 01:20 sati 14-godišnjakinja je zatražila liječničku pomoć te je hospitalizirana', potvrđeno je iz glasnogovorništva PU splitske. Druge detalje ovog slučaja nisu željeli odavati budući da se radi o maloljetnici.

Pročitajte i ovo Radovi u Vukovarskoj ulici u Splitu Krive građevinske radove FOTO Velika rupa u centru Splita: Građani strahuju od urušavanja žile kucavice grada Ilustracija Dvije ozlijeđene osobe Nakon ponoći izbio požar: Vatrogasci iz kuhinje izvlačili muškarca u invalidskim kolicima

Kako neslužbeno doznajemo, djevojka je noćas u Trogiru, navodno sa 18-godišnjom prijateljicom, po kafićima konzumirala razna žestoka alkoholna pića.

Djevojku (14) je na Hitnu pomoć dovezao 34-godišnji poznanik. Maloljetnica je smještena na jedinicu intenzivnog liječenja dječjeg odjela splitske bolnice no jutros se, neslužbeno doznajemo, počela buditi.(VLM Agencija/Mi. Dr)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene