Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odlomila se stijena

Na plaži se odlomila stijena i ubila dječaka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Mimicama je poginuo dječak kada se odlomila stijena, a on je pao u more.

Nešto prije 16 sati u Mimicama kod Omiša smrtno je stradao 14-godišnjak kojega je poklopila velika stijena i na mjestu ga usmrtila, izvijestila je splitska policija.

Pročitajte i ovo Roko Rade Pešić Omiš zavijen u crno Škola i prijatelji opraštaju se od poginulog 19-godišnjaka: "Dragi naš Rade, izmjenjuju se krik i muk..." Zoran iz Omiša zaustavila se na parkiranom autu Ogromna stijena otkotrljala se s litice kod Omiša: "Ja sam pod dojmom, što da sam ja bio unutra?"

Nesreća se dogodila kad se dječak šetao s prijateljem po plaži te su se popeli na nepristupačnu stijenu. Tada se odlomio komad stijene pa je dječak s oko četiri metra visine pao u more nakon čega ga je stijena poklopila i usmrtila.

Mještani su u šoku, ne mogu vjerovati da se ovako nešto dogodilo. Ljeti na istom mjestu zna biti i kupača. Cijelo šire područje Omiša živi s rizikom zbog čestih odrona. Do sada su najveći problem predstavljali česti odroni na ceste gdje su u nekoliko navrata bili ugroženi životi. Ova tragedija najgora je moguća potvrda da se odavno trebalo osigurati ovo područje.

Za sada su to jedini podaci kojima raspolaže policija, koja obavlja očevid, nakon kojeg bi trebale biti jasnije okolnosti toga događaja.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene