Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kobni dalekovod

Dječaku u strujnom udaru opečeno 40 posto tijela

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog zadobivenih ozljeda, dječak je u prevezen u KBC Rijeka. Nesreća se dogodila u subotu poslijepodne u mjestu Škropeti

Dječak od 14 godina ozlijeđen je u subotu poslijepodne u mjestu Škropeti na području Karojbe kada mu je uslijed strujnog udara na dalakovodu opečeno čak 40 posto tijela, izvijestila je danas istarska policija.

Pročitajte i ovo Policija traži dva muškarca Jeste li ih vidjeli? Objavili fotografije: Policija je u potrazi za dvojicom muškaraca i traži pomoć građana Ilustracija Prebačen u Zagreb Liječnici se bore za život dječaka koji se penjao po vagonima: ''Ima opekline na više od pola tijela''

Prema policijskim podacima do nemilog događaja došlo je kada se dječak popeo na metalni stup dvostrukog dalekovoda, prešao zaštitnu zonu na visini od jedanaest metara te na neutvrđen način doživio strujni udar.

Trilj: Dvojica dječaka teško, jedan lakše opečen!

Zbog zadobivenih ozljeda, dječak je prevezen u KBC Rijeka, gdje je utvrđeno da je zadobio opekline na 40 posto tijela te da je životno ugrožen. Policijski službenici nastavljaju utvrđivati sve okolnosti događaja, navode u istarskoj policiji.

Neslužbeno se doznaje kako je prilikom nesreće otac dječaka bio u blizini i obavljao poljoprivredne radove. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene