Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Afera Končar-Cetinski

Končar: Pokušao sam sve riješiti mirnim putem

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vinka Cetinski i ostali osumnjičeni u aferi preprodaje zemljišta u Istri ponovno su se pojavili pred istražnim sucem.

Cetinski je tri sata dopunjavala svoju obranu i odbacila sve optužbe. Istražni sudac sutra najkasnije do dvanaest sati mora odlučiti hoće li pokrenuti istragu i odrediti jednomjesečni pritvor. U izjavi za Novu TV Danko Končar kaže da mu je žao zbog ovakvog ishoda, no tvrdi da nije imao izbora.

Pročitajte i ovo Carinici pronašli vučju kožu s glavom stigla i kazna FOTO Zaustavili auto pa pronašli trofej: Carinici zaplijenili vuka Slika nije dostupna Zahtjev za petero privedenih Vinka Cetinski ostaje u pritvoru još najmanje 72 sata

Končar je naglasio kako je pokušavao mirno riješiti problem, no kad su to odbili, istinu će, kaže, dokazati sud. 'U ovom što se sad događa nema ništa novo. Samo se rasčišćava mali dio jedne kompleksne situacije', kazao je Danko Končar.

Pojavila se i informacija da će Končar zatražiti zapljenu imovine obitelji Cetinski kako bi mogao naplatiti svoja potraživanja. 'Nikakav takav prijedlog ne postoji. Taj prijedlog je odbačen u parničnom postupku na Trgovačkom sudu u Pazinu i to svi znaju', kazao je odvjetnik Vinke Cetinski Ljubiša Drageljević.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene