Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teške prometne nesreće

CRNI VIKEND NA CESTAMA: U niti dva dana poginulo 6 osoba

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na hrvatskim je prometnicama u niti dva dana živote izgubilo 6 osoba.

Oko 13 sati na autocesti A6, 150 metara nakon izlaska iz tunela Rožman Brdo, kod Vrbovskog, dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je sudjelovao 30 - godišnji motociklist. Ovaj državljanin susjedne Mađarske na mjestu je događaja podlegao ozljedama zadobivenima u nesreći.

Pročitajte i ovo Ilustracija Evakuirana crkva Čak 25 osoba završilo u bolnici nakon curenja plina tijekom mise u blizini Torina Ilustracija Vozio i službenog psa Pijani policajac izazvao prometnu nesreću: Pogledajte koliko je napuhao u rano jutro

Detalji, kao ni uzrok nesreće još uvijek nisu poznati, očevid je u tijeku.

FOTO Slunj: Na festivalu psihodelije pronađen mrtav muškarac

U nedjelju rano ujutro oko 5 sati u glavnoj ulici Zrinskih u Štefancu, nedaleko od Čakovca, dogodila se još jedna prometna nesreća u kojoj je poginula jedna osoba.

Kako javlja PU Međimurska, zbog neprilagođene je brzine vozilo registracijskih oznaka KR, sletjelo s kolnika i udarilo u ogradu obiteljske kuće. Vozaču osobnog automobila pružena je liječnička pomoć, a suvozač je zbog zadobivenih teških tjelesnih ozljeda na mjestu preminuo.

Prema navodima lokalnih medija, 'mazdu' krapinskih registracija vozio je mještanin susjednog romskog naselja kod Pribislavca koji je lakše ozlijeđen, a poginuli je Branko Oršuš, suvozač u automobilu, također mještanin tog naselja.

U strašnom sudaru teretnog vozila i auta poginule dvije osobe

Podsjećamo, subotu je osim velikih gužvi i kolona na cestama, obilježilo i nekoliko težih prometnih nesreća u kojima je smrtno stradalo četvero ljudi.

Oko 10 sati, na brzoj cesti Solin-Klis, u tunelu Klis Grlo sudarila su se tri vozila. U tom je sudaru više osoba ozlijeđeno, a jedan je muškarac zbog zadobivenih ozljeda preminuo u splitskoj bolnici.

U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila oko 13 sati na cesti kod općine Klana, u Primorsko-goranskoj županiji smrtno su stradale dvije osobe, dok je treća teško ozlijeđena.

U 15,55 sati, osobni je automobil u naselju Bratina kod Jastrebarskog, naletio na pješakinju, koja je smrtno stradala na mjestu nesreće.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene