Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Slučaj iz Gospića

Bračni par devet godina zlostavljao djecu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
S obzirom na osjetljivost slučaja policija kao ni državno odvjetništvo nisu željeli iznositi bilo kakve detalje.

Neslužbeno doznajemo kako je bračni par, 36-godišnjakinja i godinu dana mlađi muškarac, zlostavljao devet godina dvije maloljetne osobe. S obzirom na osjetljivost slučaja policija, kao ni državno odvjetništvo nadležno za slučaj, nisu željeli iznositi bilo kakve detalje.

Pročitajte i ovo Provjereno: žrtva obiteljskog nasilja - 1 Donosi Provjereno Žene progovorile o strahotama koje su proživjele u sigurnoj kući: "Nekoliko sam puta pomislila - bolje da sam trpjela batine nego što sam ovamo došla" Ilustracija uhićen "prorok" Farma užasa: Policija spasila 251 zlostavljano dijete, otkriveni su i grobovi 16 beba

Doznajemo da je slučaj zlostavljanja prijavljen jučer, a policija je kratko izvijestila da se muškarac i žena s područja Gospića sumnjiče da su u razdoblju od studenog 2003. godine do travnja 2012. počinili kazneno djelo zapuštanje i zlostavljanje djeteta ili maloljetne osobe, na štetu dvije maloljetne osobe s područja Gospića.

>> Djedu koji se samozadovoljavao pred unučicom 6 mjeseci zatvora

Nevezano za ovaj slučaj zlostavljanja, dovršeno je i kriminalističko istraživanje nad 60-godišnjakom iz Gospića kojeg se sumnjiči za kazneno djelo bludne radnje na štetu maloljetnice s područja Gospića u razdoblju od lipnja prošle godine do travnja 2012.

Protiv bračnoga para i 60-godišnjaka podnijete su kaznene prijave nadležnom državnom odvjetništvu. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene