Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sud u Velikoj Gorici

Djedu koji se samozadovoljavao pred unučicom 6 mjeseci zatvora

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Općinski sud u Velikoj Gorici pohotnog djeda koji se samozadovoljavao pred 7-godišnjom unučicom kaznio je minimalnom kaznom od šest mjeseci zatvora.

Nevjerojatna je činjenica da osuđeni djed i dalje živi u kući sa sada desetogodišnjom djevojčicom, piše Novi list.

Pročitajte i ovo Julian Assange mogao bi biti izručen SAD-u ročište o odluci 20. svibnja SAD dao jamstva britanskom sudu za Assangeovo izručenje, obitelj u nevjerici: " To su besramna zavaravanja" Uhićenja u slučaju djevojčice Nikoll - 3 Preminula na Uskrs Slučaj koji je zgrozio javnost: Potvrđena presuda roditeljima malene Nikoll

Slučaj koji je dospio na sud dogodio se 2009. godine, tijekom ljetovanja na Jadranovu. Nešto prije podneva prišao je unučici, skinuo kupaće gaće i počeo se samozadovoljavati. Kad je bio gotov, djevojčici je priprijetio da nikome ništa ne govori.

>> Strašno: Vlastitu kćer prodali u roblje zbog rabljenog automobila!

Djed je na sudu priznao svoje zlodjelo te rekao da su svemu 'kupovale' tri čaše vina koje je popio. Na sudu se i pokajao rekavši kako više neće ponoviti takvo što. Pritom mu ni na koji način nije zabranjeno kontaktiranje sa zlostavljanom djevojčicom jer on i dalje živi u istoj obiteljskoj zajednici s njom. Reducirao je komunikaciju sa zetom, no kći ga se nije odrekla jer je to 'ipak njezin otac'.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene