Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Više osoba na razgovoru

Eksplozivnom napravom na solinsku policiju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Oko 7 sati i 10 minuta bačena je eksplozivna naprava u dvorište solinske policije.

Oštećeno je pet automobila, ali nitko nije ozlijeđen. Počinitelj je zasad nepoznat. U trenutku eksplozije u policijskoj postaji bilo su dva policijska djelatnika, ali nisu ozlijeđeni.

Pročitajte i ovo Napad u Solinu Određen istražni zatvor Kolegu iz poduzeća ubo nožem: Osumnjičeni za pokušaj ubojstva (25) u pritvoru Napad u Solinu Napao kolegu Policija pronašla 25-godišnjaka koji je napao kolegu s posla i ubo ga nožem u vrat

Također, na obavijesni razgovor privedeno je više od deset osoba. 'Ne možemo potvrditi da se radi o bombi. Tek nakon vještačenja ćemo utvrditi o kojoj se eksplozivnoj napravi radi. Trenutačno obavljamo obavijesne razgovore kako bi utvrdili tko stoji iza napada', rekla je Marina Kraljević Gudelj, glasnogovornica PU splitsko-dalmatinske, naglasivši da su u postaji u trenutku incidenta bila dva službenika.

Iz policije upućuju apel građanima da se sa mogućim informacijama o jutrošnjoj eksploziji u dvorištu policijske postaje jave u najbližu policijsku postaju ili na broj 192.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene