Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oduzeo joj prednost

BMW-om se zabio 17-godišnju motociklisticu i usmrtio je

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U teškoj prometnoj nesreći koja se sinoć dogodila u Slavonskom Brodu smrtno je stradala 17-godišnja motociklistica.

Na križanju ulice Petra Svačića i ulice Josipa Rimca u Slavonskom Brodu, dogodila se teška prometna nesreća, potvrdili su za Dnevnik.hr u PU brodsko-posavskoj.

Pročitajte i ovo Nesreća kod Kanfanara - 2 kod Kanfanara FOTO Stravičan sudar u Istri: BMW se doslovno prepolovio, troje ozlijeđenih prevezeno u bolnicu Prometna nesreća u Ilici Sudar s automobilom FOTO Užasna prometna nesreća u Zagrebu, poginuo motociklist

>> Nesreća u Zagrebu: Sudarila se 3 automobila, nekoliko ozlijeđenih

Prilikom skretanja, u 17-godišnju motociklisticu automobilom je udario 30-godišnji vozač BMW-a iz Zagreba. Ona je pala s motocikla i zadobila ozljede opasne po život. Prevezena je u bolnicu u Slavonskom Brodu i ondje je preminula.

Vozač automobila je uhićen te će po dovršetku kriminalističkog istraživanja biti kazneno prijavljen zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu, kažu u brodsko-posavskoj policiji.

Ne poštujući prednost u prometu 30-godišnjak je sinoć u Slavonskom Brodu automobilom naletio na 17-godišnju motociklisticu koja je od zadobivenih teških ozljeda umrla u slavonsko-brodskoj bolnici, izvijestila je PU brodsko-posavska.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene