Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strava u Bjelovaru

Grom udario u umirovljenički dom: Četvero mrtvih i desetak ozlijeđenih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Oko 13:20 sati grom je udario u Dom za starije i nemoćne osobe u Bjelovaru.

Kako doznajemo u bjelovarsko-bilogorskoj policiji, grom je udario u krovište Doma za starije i nemoćne osobe u ulici Ozane Kotorske na kućnom broju 15 što je izazvalo požar. U trenutku udara u domu se nalazilo 20-ak osoba.

Pročitajte i ovo Munja Korisni savjeti Što učiniti u slučaju udara groma i kako ga izbjeći? Hitnjaci poručuju: "Korisno je pravilo 30 + 30, a ako se ovo dogodi, možete postati sljedeća meta" Slika nije dostupna Grom usmrtio četvero Milinović: Dom umirovljenika u Bjelovaru je bio na ilegalnoj lokaciji

Četiri osobe su smrtno stradale, a desetak ih je ozlijeđeno, no doznajemo da nitko od njih nije životno ugrožen. Tri su osobe poginule na licu mjesta, dok je četvrta žrtva preminula na putu prema bolnici. Najmanje dvije osobe poginule su uslijed strujnog udara,a  njihova su tijela karbonizirana. Pomoć ozlijeđenima je pružena u Općoj bolnici Bjelovar.

Policija provodi očevid i mjesto nesreće je blokirano. Premijerka Jadranka Kosor stigla je u bjelovarsku bolnicu u posjet ozlijeđenima, a nakon toga doći će i na mjesto tragedije.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene