Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Pucnjava u Splitu

Raspisana tjeralica za trojicom bjegunaca: "Ako ih se ne uspije pronaći, sijedi raspisivanje međunarodne tjeralice"

Pucnjava u Splitu
Pucnjava u Splitu Josko Supic/Cropix
Aktualno Galerija Pucnjava u Splitu Pucnjava u Splitu Foto: Josko Supic/Cropix Policija traga za napadačima iz Splita Policija traga za napadačima iz Splita Foto: DNEVNIK.hr Tjeralica Tjeralica Foto: PU splitsko-dalmatinska Pucnjava u Splitu Pucnjava u Splitu Foto: Josko Supic/Cropix +2 Potraga za napadačima - 2 Galerija 1/7 >>
Za trojicom muškaraca koje se dovodi u vezu s pucnjavom u Splitu u utorak kada je 36-godišnjak teže ranjen, raspisana je tjeralica, a 21-godišnjaku koji se u četvrtak predao policiji, određen je istražni zatvor, doznaje se u subotu od glasnogovornika Županijskog suda u Splitu.

"Trojici bjegunaca također je određen istražni zatvor iako su u bijegu, a to znači da im se od izricanja istražnog zatvora računa vrijeme provedeno u njemu nakon što budu pronađeni", rekao je Hini glasnogovornik splitskog Županijskog suda Dinko Mešin.

Dodao je kako je "ova tjeralica domaća, a ako se na temelju nje ne uspije pronaći trojicu bjegunca, onda sijedi raspisivanje međunarodne tjeralice".

Pucnjava u Splitu Tjeralica (Foto: PU splitsko-dalmatinska)

"Na fotografiji su muškarci koji se dovode u svezu s događajem od 11. travnja u Splitu u kojem je iz vatrenog oružja ozlijeđen 36-godišnjak", priopćeno je iz policija, koja moli građane ukoliko imaju saznanja o osobama s fotografije ili gdje se nalaze da o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili da se jave na broj telefona 192.

Također, korisne informacije građani mogu dostaviti i putem e-maila splitsko-dalmatinska@policija.hr.

Pročitajte i ovo Potraga za napadačima - 2 Dovršena krim istraga Policija objavila za što tereti bjegunca koji se predao u Splitu: Potraga za ostalom trojicom traje

Pročitajte i ovo Nastavak ročišta na novom suđenju Filipu Zavadlavu Utvrđivanje motiva Nastavak suđenja Filipu Zavadlavu: "Riječ je o velikom nesporazumu"

Izricanje istražnog zatvora svoj četvorici koje se dovodi u vezu s pucnjavom u utorak u Splitu na Putu Skalica, je na prijedlog Državnog odvjetništva.

Splitska je policija ranije podnijela kaznenu prijavu protiv 21-godišnjaka koji se predao u četvrtak te ga je predala pritvorskom nadzorniku.

Lokalni mediji navode kako je riječ o Alenu Radiću. Također otkrivaju identitet i preostaloj trojici koji su u bijegu, to su Jerko Radić, Nenad Petrak i Anto Varnica. Prema medijskim navodima ranjen je 36-godišnji Josip Čubelić, koji je otprije poznat policiji.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene