Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nacionalna prezentacija

[VOZILI SMO] Honda CR-V Facelift

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nova izvedba popularnog hondinog SUV-a, dinamičnija je i modernija u odnosu na prethodnicu, a za dobru zabavu brine se novorazvijeni audio informacijski sustav Honda Connect. Cijene kreću od 224.800 Kn.

 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Euro spec Predstavljena produkcijska izvedba osvježene Honde CR-V Slika nije dostupna Sportski užitak [TEST] Honda Civic 1.8 i-VTEC Sport Black Edition

Sve oštrija konkurencija u segmentu SUV automobila unazad nekoliko godina proizvođačima ne dopuštaju ni najmanje greške u koracima. Greške se skupo plaćaju, a toga su svjesni i u Hondi. Zato su zasukali rukave i tržištu ponudili osvježeni CR-V, model koji nastavlja uspješnu priču napretkom u kvaliteti, praktičnosti i profinjenosti. S Facelift izvedbom ovog automobila upoznali smo se proteklog tjedna na prezentaciji održanoj u Zagrebu.

Inače, Honda CR-V je jedan od najpopularnijih SUV predstavnika te se od 1997. godine prodaje u čak 160 zemalja diljem svijeta, a kumulativna prodaja premašila je brojku od 5 i pol milijuna primjeraka. Čvrsti su to temelji, koji uz poboljšanu prostranost i komfor, ekonomičnije i efikasnije pogonske agregate te uvjerljiv pogon na sve kotače, sugeriraju da će i obnovljeni CR-V kročiti davno zadanim smjernicama. Pa ipak, osnovne dimenzije ostaju gotovo iste u odnosu na prethodnika, no u usporedbi s još do prije koji dan aktualnim modelom, nova izvedba dinamičnije je oblikovana te će sasvim sigurno privući i mlađe kupce...

Cijeli članak pročitajte na AUTONET.HR

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene