Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Euro spec

Predstavljena produkcijska izvedba osvježene Honde CR-V

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je na ovogodišnjem pariškom auto salonu predstavljen tzv. near-production prototip Honda je sada objavila i prve službene fotografije produkcijske izvedbe osvježenog CR-V-a čija će prodaja na europskim tržištima započeti narednog proljeća.

 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Klasik Provjera znanja – koliko dobro poznajete Hondu? Slika nije dostupna INSIDER Automobilske predrasude - što ljudi misle o vama ako vozite BMW, Fiat ili Hondu?

Kako smo i ranije izvještavali facelift ovog modela uključuje blaže kozmetičke dorade koje su u pravilu prenijete s američke verzije, a uključuju primjerice nova prednja i stražnja svjetla, branike, masku motora i sl, dok najznačajniju novost u također osvježenoj unutrašnjosti čini napredniji Honda Connect infotainment sustav standardno dostupan u svim verzijama, a koji uključuje i 7-inčni zaslon osjetljiv na dodir, nekoliko unaprijed instaliranih aplikacija, a podržava razne oblike povezivosti, kameru za vožnju unatrag i sl.

Ipak, najveća promjena se krije ispod poklopca motora gdje je 2,2-litreni i-DTEC zamijenjen ekonomičnijim 1,6-litrenim iDTEC pogonskim strojem snage 118 kW, odnosno 160 KS i najvećeg okretnog momenta od 350 Nm. Ovaj je motor dostupan samo s pogonom na sva četiri kotača i uparen je sa 6-stupanjskim ručnim ili 9-stupanjskim automatskim mjenjačem koji će omogućiti snižavanje emisija ugljičnog dioksida za oko 20% u odnosu na raniji 5-stupanjski autoamtski prijenos.

Slabija dieselska izvedba s pogonom na prednje kotače i ručnim mjenjačem će i dalje biti dostupna s 1,6-litrenim iDTEC motorom snage 120 KS, dok će benzince i dalje predstavljati 2.0 i-VTEC snage 155 KS koji sada zadovoljava i Euro 6 norme.

Više o automobilima potražite na AUTONET.HR

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene