Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Povratak predvodnika

[VIDEO] Lincoln predstavio konceptni Continental

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na predstojećem auto salonu u New Yorku premijerni će nastup imati lincolnov konceptni model Continental, a riječ je o najavnoj studiji luksuzne produkcijske limuzine koja će se na američko tržište stići tijekom iduće godine.

 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Iron Man 3 - blockbuster težak 200 milijuna dolara! Slika nije dostupna Nova perjanica Predstavljena nova generacija guma za sportska i SUV vozila

Kako bi opravdao svoj legendarni naziv konceptni, a kasnije i produkcijski Continental će ljubiteljima velikih američkih limuzina morati ponuditi mnogo.

Prije svega tu je svjež te moderno jednostavan dizajn s novom maskom motora, LED matrix prednjim svjetlima s dugim laserskim svjetlima, Rhapsody plava boja, E-Latch kvake koje se uvlače u karoseriju, 21-inčni naplaci i sl. Unutrašnjost je elegantna i bogato opremljena sa sjedalima podesivim u trideset smjerova, LED ambijentalnom rasvjetom, naprednim Revel Ultima audio sustavom i sl.

Vrijedi spomenuti i kako je konceptni Continental opremljen SPD SmartGlass panoramskim krovom koji omogućuje putnicima izbor koliko svjetlosti žele propustiti u kabinu, a tu je još nekoliko luksuznih značajki.

Ovaj će koncept pokretati 3.0 V6 EcoBoost motor čija će se snaga i moment na podlogu prenositi putem stražnjih kotača. Nadalje, vozaču će na raspolaganju stajati brojni napredni sustavi pomoći, a središte infotainmenta će biti MyLincoln Touch zaslon.

Više bi trebali znati nakon službene premijere u New Yorku 1. travnja.

Više o automobilima potražite na AUTONET.HR

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene