Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tehnički zavidan i ekonomičan

VIDEO: Idealna ulaznica u svijet motocikala

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tajvanski Kymco uz skutere, quadove i buggye, nudi sportske ali i klasične modele od 125 kubika. Ta se klasa često naziva ekonomskom, jer ovakvi modeli nisu ušminkani detaljima koji podižu cijenu, poput zaštitnih oklopa, ali su zato tehnički na sasvim prihvatljivoj razini.

Jedan takav model ekonomske klase je Pulsar (pulsar) 125. Već je na prvi pogled jasno kako ovaj motocikl neće izabrati oni koji žele privlačiti poglede na rivi, već oni koji traže jednostavan, neupadljiv dvokotač ali koji u potpunosti opravdava naziv motocikl. Osim toga, Pulsar je idealna ulaznica u svijet motocikala. Sa svojih deset konja nije prejak za početnike, a klasičan prijenos preko lanca te motoristički mjenjač, s kvačilom i nožnom komandom, omogućuju da početnici uvježbaju tehniku vožnje za jače modele.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Prva fotografija 'Crna udovica' Mliječnu stazu 'para' brzinom 1.000.000 na sat Slika nije dostupna Tajvanski Kymco VIDEO: Super 8 osvojit će vas hitrim reakcijama

Prednost Pulsara je i težina od svega 117 kilograma pa je njime lagano manevrirati. Tako ga i fizički slabiji vozači mogu bez problema okretati na mjestu. Četverotaktni motor obujma 124 kubika sa spomenutih deset konja nije snagator no nije niti slabašan. Uglavnom, za učenje i više nego dovoljno, a posebice će vozači Pulsara biti zadovoljni u gradu jer mogu održavati tempo s automobilima. Pulsar je opremljen praktičnim nosačem za prtljagu, dok maska na svjetlu, zahvaljujući malom vjetrobranu, usmjerava zrak iznad torza vozača. Cijena Pulsara 125 iznosi svega 15.000 kuna. Dakle, manje od većine skutera što je, svakako, fer ponuda.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene