Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Upoznajte novu zvijezdu filma Fast and Furious

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šesti nastavak Fast and Furious franšize još jednom će biti prepun tuniranih jurilica a glavna zvijezda biti će znatno modificirana plava godzila Nissan GT-R.

Za sve one koji prate Fast & Furious filmove svibanj će biti dobar mjesec jer tada u kina stiže novi, šesti nastavak čija će glavna zvijezda biti BenSopra GT-R. Automobil je prvo pokazan na jednom tuning sajmu nakon čega je ponovo gurnut u garažu kako bi dobio novu boju i još neke detalje za sami film.

Opsežne modifikacije na Nissan GT-R sportskom coupeu napravilo je nekoliko tuning tvrtki. R's Tuning bio je zadužen za redizajn kompletnog sustava hlađenja GT-Ra dok je aerodinamički paket razvio BenSopra. Karbonska vrata, pragovi i drugi vanjski elementi, pokrov motora i set panela za sustav hlađenja, kao i karbonski poklopac prtljažnika i AMS karbonsko krovište razvio je Seibon. Kočionu snagu pružaju novi Weapons Grade Performance karbon-keramički kočioni diskovi koji su upareni sa standardnim BREMBO čeljustima.

Za dodatnu snagu tu je 'uletio' Switzer P800 Turbo kit. Ugradnju turbo kita odradio je SP Engineering koji je ugradio i HKS downpipe. Switzer P800 performansni paket stavio je ovo vozilo u sasvim drugu performansnu kategoriju time što je omogućio dostavljanje ukupne izlazne snage od čak 800 KS uz jednako impresivnih 950 Nm okretnog momenta. To je nevjerojatno poboljšanje od čak 315 KS i 361 Nm.

Sve spomenute promjene drastično poboljšavaju performanse vozila. P800 paket omogućava maksimalnu brzinu od 350 km/h i ubrzanje od nule do stotke za 2.8 sekundi, od 0-200 km/h ubrzava za 8.2 do 8.4 sekundi a od 0-300 km/h za otprilike 18.5 sekundi. Četvrtinu milje prelazi za manje od deset sekundi uz preduvjet da ima prikladne gume i dobar start.

Za kotače i gume ponuđene su sljedeće opcije: Volks RE30 Flat Black 19x11 ET25, Volks RE30 Formula Silver 19x11 ET20 te Michelin Pilot Sport Cup pneumatici dimenzija 345/30/19.

Dok čekamo šesti nastavak filma Fast and Furious uživajte u velikoj foto galeriji izrade spomenutog projekta!

 

►►►   Zlatni GT-R za zlatnog Usain Bolta

►►►   Ovako izgleda beštija Nissan Juke-R

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene