Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Upoznajte MV Agusta Brutale 800

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
MV Agusta predstavila je Brutale 800 koji sa svojim imenjakom Brutale 675 dijeli izvanredne performanse, dinamiku i nepogrešivo MV Agusta stil.

Na tradicionalnom sajmu motocikala i prateće opreme koji se održao u Milanu od 15. do 18. studenog talijanski proizvođač motocikala MV Agusta predstavio je novi Brutale 800.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Pravi dragulj iz Bugarske – Trabant RS Slika nije dostupna Alfa Romeo izbacio MiTo u dva posebna izdanja

Stilski gledano, MV Agusta Brutale 800 biti će prepoznatljiva na prvi pogled. Savršenom kombinacijom estetike, funkcionalnosti, dizajna i ergonomije, nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Novi Brutale 800 rađen je po istim mjerilima izvrsnosti kao i Brutale 675 a biti će osebujan i po novim grafikama i detaljima koji nepogrešivo govore da je ovo još jedna MV Agusta.

Uz kompaktan dojam, izgledom dominiraju mehaničke komponente motocikla. Trocilindrični pogonski agregat gotovo je u potpunosti izložen pogledu i uokviren u osebujan okvir zaokružen kompaktnim ispušnim sustavom s tri ispušne cijevi koje su također jedna od glavnih stilskih obilježja Brutalea 800. Elegantan stražnji kraj dodatno je naglašen speficičnim stražnjim svjetlosnim sklopom koji predstavlja kombinaciju izvornih elemenata i dizajnerskih obilježja Brutale linije motocikala.

Novi paket napredne tehnologije uključuje MVICS (Motor & Vehicle Integrated Control System) koji donosi integriranu kontrolu motora i prvi Full Ride by Wire s multi-mapom i integriranom kontrolom trakcije. Spomenuta elektronika nudi optmiziranu dostavu snage pri svim brzinama, maksimalnu učinkovitost rada motora u smislu potrošnje goriva te mogućnost odabira između različitih karakteristika rada motora a na raspolaganju su četiri mape, tri unaprijed programirane i jedna personalizacijska opcija.

Novi trocilindrični agregat obujma 800 kubika ima hod klipa od 54.3mm i dostavlja snagu i okretni moment od 125 KS pri 11.600 o/min do krajnje granice od 13.000 o/min. Maksimalan okretni moment od 81 Nm dostupan je pri 8.600 o/min. Krivulje dostavljanja snage i okretnog momenta dodatno su unaprijeđene što omogućava vrlo brz odaziv gasa i velikodušno dostavljanje snage u cijelom rasponu okretaja. Ovakva razina performansi u kombinaciji s masom od 167 kg postaviti će Brutale 800 na sam vrh svoje klase 'naked' motocikala i postaviti će nove standarde.

Unaprijeđene performanse ostvarene su i na račun većeg stupnja kontrole i varijabilnosti. MV Agusta Brutale 800 opremljena je s 'upside-down' vilicom promjera 43mm i amortizerom s hidrauličkim sustavom podešavanja. Amortizer pruža hod od 119 mm te je podesive kompresije. Brutale 800 stoga će biti još svestraniji od Brutale 675 modela s još većom mogućnošću regulacije ovjesa što dodatno unapređuje voznu dinamiku.

►►►   MV Agusta F4 RR

►►►   Oproštajno izdanje za legendardni MV Agusta F4

 

Novi Agustin naked motocikl, Brutale 800, uz unaprijeđene performanse dolazi opremljen i kočionim sustavom najviše kvalitete s prednjim diskom promjera 320mm, Brembo četveroklipnim radijalnim kliještima dok su na stražnjem kraju visoko-performansna dvoklipna Brembo kliješta uparena s 220mm diskom.

Novi MV Agusta Brutale 800 biti će dostupan u četiri kombinacije boja: Ruby Metallic Red/Silver, White/Mamba Red, Mat Metallic Grey/Pearl White i White/Blue Pearl ''ITALIA''.

Sve one koji razmišljaju o kupnji novog Brutale 800 zanimati će podatak da će početna cijena za novi naked biti 9.990 eura dok će oni opremljeni EAS-om (Electronic Air Suspension) koštati 10.390 eura. Brutale 800 ''ITALIA'' dolazi isključivo u kombinaciji s EAS-om i koštati će 10.990 eura.

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene