Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Upoznajte Ford S-MAX Vignale koncept - planira se i proizvodna verzija

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ford Motor Company predstavio je novi S-MAX Vignale Concept koji predstavlja još jedan korak naprijed u njihovim naporima da svojim kupcima ponude jedinstven, moderan i visoko-kvalitetan proizvod.

Novi konceptni MPV uslijedio je nakon uvođenja Ford Mondeo Vignale koncepta koji je javnosti predstavljen prošle godine a kao i Mondeo Vignale, i novi koncept odražava isti luksuzni dizajn, kvalitetu izrade, te ekskluzivnu opremu koju kupci mogu očekivati od Fordovih modela s oznakom Vignale.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Renault oduševio novim Espaceom Slika nije dostupna VW izbacio još jedan Golf – ovog puta kao Alltrack Crossover verziju

Osim što su u Milanu predstavili S-MAX Vignale koncept, Ford je također iskoristio tjedan dizajna u talijanskoj prijestolnici mode da predstavi svoju viziju Vignale iskustva. Na vodećem svjetskom sajmu dizajna namještaja, Salone del Mobile, Ford je predstavio svoje ''Vignale Lounge'' iskustvo kupnje koje će biti dostupno u odabranim Fordovim salonima diljem Europe. Ford će također predstaviti i Vignale Lifestyle kolekciju, uključujući i posebnu putnu torbu koja se okitila nagradom iF Design.

Kupci će takvo personalizirano 'Vignale' iskustvo kupnje moći iskusiti kad Vignale službeno stigne na tržište 2015. godine a za očekivati je da će vas posluživati vrlo posvećen menadžer, biti će tu i VIP kolekcija i posebne usluge dostave.

Novi S-MAX Vignale koncept svoj premium status pokazuje osebujnim i masivnim 21-inčnim Vignale alu naplatcima s vrlo fino obrađenim detaljima i visoko-kvalitetnom završnom obradom; zatim ukrasnim elementima nalik na drago kamenje te kromiranim kučištima retrovizora dok vanjski dojam i fordovski status pokazuje heksagonalna rešetka hladnjaka. Cjelokupan dojam zaokružuje jedinstvena ''Milano Grigio'' boja karoserije.

Novost kod hibrida - automobili s krovištem od solarnih panela

Ford Focus dobio novu njušku

Jednaka doza elegancije i premium elemenata može se naći i u unutrašnjosti vozila gdje se nalaze ekskluzivna Vignale kožna sjedala s heksagonalnim prošivima presvučena u visoko-kvalitetnu kožu meku na dodir. Izgled unutrašnjosti također je dodatno ukrašen i mnogim aluminijskim detaljima.

Što se tehnologije tiče, valja spomenuti naprednu car-to-car komunikaciju, stanice za prikapčanje 'tableta' u drugom redu sjedala te inteligentan i fleksibilan koncept sjedala koja su znatno tanja nego prije što je omogućilo i više prostora za putnike.

U Fordu su rekli da se polovica njihovih većih modela vozila prodaje u visokim paketima opreme a da 10 do 15 posto njihovih kupaca žele još viši stupanj opremljenosti i usluge.

Ford je proveo vlastito istraživanje kojime se pokazalo da više od jedne trećine kupaca premium brendova automobila smatra da je visoka razina usluge ključna razlika između mainstream brendova i iskustva kupnje luksuznijih automobila. Istraživanjem se također pokazalo da su sposobnost prodavača i njihova učinkovitost dvije najvažnije stavke koje utječu na zadovoljstvo kupaca. A iskustvo u prodajnom salonu i kvaliteta usluge i gostoprimstva dva su od tri najvažnija faktora koja utječu na očekivanja kupaca od datog brenda.

Proizvodna verzija Mondeo Vignalea na tržište izlazi sljedeće godine nakon čega će uslijediti i proizvodna verzija ovog S-MAX Vignalea.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene