Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ulične utrke ili šala – i to još na račun policije!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Američki komedijaš Roman Atwood poznat je po svojim šaljivim YouTube filmićima u kojima nerijetko zbija šale na račun običnih prolaznika, a ovoga puta dohvatio se patrolnih policajaca koje je uvjerio da se utrkuje po mirnim ulicama stambenog naselja Los Angelesa.

Poznati američki komičar i šaljivdžija ili po američkom 'prankster', Roman Atwood, dosjetio se nove šale a umjesto običnih prolaznika ovoga puta namjerio se na policajce koje je uvjerio da se utrkuje.

Pročitajte i ovo Streetrace u Varaždinu - 2 Sigurnost na prvom mjestu Ulične utrke, ali u kontroliranim uvjetima: "Ne divljati po cestama, dođite, istresite se ovdje, puno je bolje'' Huu Can Tran ubio 10 ljudi Ovo je masovni ubojica iz plesnog studija, bio je učitelj: "Ako bih propustila ples, lako bi se razljutio"

Naime, dok su se vozili pri potpuno legalnoj brzini a možda čak i ispod ograničenja, Atwood i njegovi prijatelji iz automobila su puštali audio snimku turiranja motora i paljenja guma koja je treštila iz zvučnika te su tako lokalni policajci dobili dojam da se dečki utrkuju.

Atwoodova šala ispala je bolje nego što bi čovjek očekivao, a naravno da su ga policajci nekoliko puta zaustavili i legitimirali pod sumnjom da je prekoračio brzinsko ograničenje. Začudo, policajci se nisu pretjerano naljutili kad su otkrili da su bili predmetom neslane šale a zgodna djevojka u oskudnoj odjeći sigurno je pomogla ublažiti udarac...

Ovo je možda najbolja Atwoodova šala dosad. Teško je odlučiti se da li je ova fora još bolja od one kad su uvjerili slučajne prolaznike da im kradu gume s automobila. Barem su dovoljno pametni da ne zbijaju takve šale u nešto opasnijim naseljima gdje se ne bi samo tako lako izvukli.

Posebno je zanimljiva reakcija policajaca LAPD-a koji su pokazali da ipak imaju smisao za humor te nisu previše zamjerili dečkima.

Za kraj, pogledajte video prilog i zaključite sami kako se ekipa zabavlja, odnosno maltretira policajce po sunčanom Los Angelesu – i obavezno uključite zvučnike!
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene