Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oko 450 KS

Ulazni Audi R8 s 2,9-litrenim bi-turbo V6 motorom?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Već se neko vrijeme nagađa hoće li se pojaviti nova tzv. ulazna, odnosno početna izvedba modela R8, odnosno većina smatra da hoće, a pravo je pitanje što će ju pokretati i kolika će biti snaga tog pogonskog sklopa?

 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Stiže R8 e-tron Audi najavio dva električna modela do 2018. Slika nije dostupna Najsnažniji i najbrži Audi predstavio R8 Competition

Britanski CarMagazine tvrdi da zna odgovore na ta pitanja, odnosno kako će ulaznu izvedbu Audija R8 pokretati 2,9-litreni bi-turbo V6 snage oko 450 KS. Dakle, taj bi motor zamijenio atmosferski 4,2-litreni V8 za kojega je potvrđeno kako se neće ponovno ugrađivati u R8 te da će ga zamijeniti turbopunjačima potpomognuta motorizacija.

Isti izvor navodi kako se R8-ici s 2,9-litrenim turbo motorom ne trebamo nadati tako skoro jer je do njegovog lansiranja ostala još koja godina.

Točnije, dvije do tri godine koliko će biti potrebno da se tržište dodatno navikne na sve manje motore, odnosno da njihova ugradnja prestane biti pogubna za imidž automobila.

Više o automobilima potražite na AUTONET.HR

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene