Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Što kažete na Subaru Forester sa STI paketom?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Subaru je predstavio konceptualni Forester STI tS tijekom posljednje runde Super GT trkaće serije u Japanu a mi vam ovim putem donosimo detalje.

Subaru u zadnje vrijeme nije dobar prema svojim obožavateljima STI linije obzirom da samo izaziva sline da bi kasnije uslijedio tek hladni tuš. Tako je bilo s mnogobrojnim glasinama o STI BRZ modelu ali u konačnici, Subaru je odustao od projekta.

Danas, novi izvori iz Japana izvještavaju o još jednoj sportskoj iteraciji Subaru modela a ovoga puta radi se o Forester STI tS konceptu, prenosi Response.jp

Sportska verzija razlikuje se od standardnog Forestera po svom agresivnom paketu dodataka za karoseriju koji uključuje prednji spliter, novi crni spojler na braniku na stražnjem kraju, novi difuzor i duple ispušne cijevi koje daju osebujan karakter stražnjem kraju.

Cijeli paket dolazi u Subaru Rally legendarnoj plavoj boji i leži na 19-inčnim BBS naplatcima omotanim Bridgestone Turanza gumama dimenzija 245/45-19. Postoje glasine da su napravljene neke manje modifikacije na ovjesu ali to još nije potvrđeno.

Subaru nije ponudio nikakve tehničke podatke, ali suptilni vizualni znakovi odmah daju do znanja da ovo nije običan Forester model.

Nakon WRX verzije Subaru je napokon izbacio i nabrijani STI model

Subaru pokazao opaki WRX Concept

Stoga, STI tS oznaka trebala bi se razumijeti kao nešto poput Mercedesovog AMG paketa ili BMW M Sport paketa ili drugim riječima, par performansnih unapređenja, ali bez značajnih promjena na pogonskom sklopu.

Ako postoji išta dobro u ovim vijestima, to je da će Subaru navodno pomno pratiti reakcije javnosti tj. potencijalnih kupaca na pravi, legitimni Forester STI model. Ako budu zadovoljni, mogli bismo možda dočekati i serijsku proizvodnju SUV-a s STI-ijevom dušom. Stoga, predlažemo da pogledate fotografije i uživate u STI Foresteru!

Za više detalja pogledajte na Response.jp
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene