Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Nakon WRX verzije Subaru je napokon izbacio i nabrijani STI model

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na internetu su se pojavile prve (navodno) službene fotografije novog Subaru WRX STI modela i to netom pred službenu premijeru na NAIAS sajmu u Detroitu koji vrata otvara sredinom siječnja.

Subaru je predstavio novi WRX model u studenom prošle godine na Los Angeles Auto Showu a sada imamo prilike vidjeti kako će izgledati nabrijana STI varijanta.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Savjeti stručnjaka Stigle vrućine, evo kako pripremiti automobil da se lakše bori s njima Slika nije dostupna Stiže Hyundai Veloster Turbo

Prve fotografije novog WRX STI modela pojavile su se na jednoj meksičkoj stranici nakon čega su preplavile cijeli cyber prostor a ono što možemo vidjeti na fotografijama jest da je Subaru ostao vjeran plavo-zlatnoj kombinaciji po kojoj je ovaj model poznat već dugi niz godina.

Subaru u Los Angelesu pokazao novi WRX model

Temeljen na novom Subaru WRX modelu nova STI varijanta ima dodatke poput velikog stražnjeg krila, zlatne naplatke te sivu rešetku hladnjaka. Osim toga, aerodinamički paket izgleda vrlo slično ako ne i identično onomu na standardnom WRX modelu.

Dok standardni WRX model koristi četverocilindrični 2.0-litreni boxer motor s 268 KS i 350 Nm okretnog momenta, WRX STI varijanta trebala bi dobiti veći 2.5-litreni četverocilindrični turbak s minimalnom izlaznom snagom od 300 KS uz pratećih 400 Nm. Agregat će biti uparen s ručnim 6-brzinskim mjenjačem i integralnim pogonom.

Subaru će novo izdanje legendarnog performansnog automobila službeno predstaviti sredinom mjeseca u Detroitu nakon čega ćemo saznati više informacija a do tada uživajte u priloženim fotografijama nove STI beštije!
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene