Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Što kažete na Brabusovu verziju Mercedes-Benz Sprintera

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Brabus je službeno predstavio ''Business Lounge'' model temeljen na Mercedes-Benz Sprinter kombiju a isti je premijerno pokazan na ovogodišnjem auto salonu u Moskvi.

Oni koji misle nikada nije dovoljno luksuzna, mogu se slobodno obratiti Brabusu koji su i više nego voljni presonalizirati skoro svaki automobil bilo kakvim specifikacijama koje možete zamisliti.

Njihov novi projekt nazvan ''Business Lounge'' temelji se na Sprinter modelu s dužim međuosovinskim razmakom i višim krovištem a isti se može naručiti u konfiguraciji s četiri ili šest sjedala.

Vozilo se temelji na platformi Mercedes-Benz Sprinter kombija a oni koji nisu baš upoznati s ovim modelom njemačkog brenda, vrlo bi lako mogli zamijeniti ovaj Brabusov model sa serijskim Sprinter kombijem. Neki od znakova prepoznavanja mogli bi biti 18-inčni Monoblock naplatci koji dolaze omotani Continental gumama dimenzija 255/55 R18, LED dnevna svjetla, duple ispušne cijevi te redizajnirani prednji branik.

Iako izvana možda i nije toliko različit od serijskog Sprintera, unutrašnjost je mjesto gdje su se dogodile najuzbudljivije stvari.

Tuning tvrtka Brabus u interijer je ubacila četiri kožna sjedala koja su postavljena tako da gledaju licem u lice. Sva sjedala imaju masažnu funkciju, dodatnu potporu za leđa, grijanje i ventilaciju te su električki podesiva te imaju mogućnost memoriranja tri različita položaja. Treći red pojedinačnih sjedala može se ukloniti ako se ukaže potreba za većim prtljažnim prostorom.

Brabus predstavio tuning program za novu C klasu

G63 AMG 6x6 vam nije dovoljno brutalan! Nema problema, Brabus je tu!

Popis opreme ne staje pri ovome jer je tu i Brabus Media Center koji između ostaloga uključuje i 42-inčni Full HD TV, 10-inčni ekran ugrađen u središnju konzolu, internetsku vezu s LTE podrškom, Playstation 4, DVD player koji reproducira i Blu-Ray, zatim hard drive, 1.200 watta jak Dolby Surround Sound sustav te četverokanalnu Surround kameru.

U ovom luksuznom interijeru nalazi se i tri stolića na izvlačenje, a na usluzi je i klimatski sustav, hladnjak, aparat za kavu, svjetla za čitanje, te LED ekrani u krovištu s personalizacijskim animacijama koje mogu imitirati izgled noćnog neba, vatrometa ili pak nečeg drugog.

Zasad još nema podataka o cijeni Brabus Business Lounge kombija ali svaki primjerak raditi će se isključivo po narudžbi a o pojedinačnim željama kupaca ovisiti će i konačna cijena.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene