Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Brabus predstavio tuning program za novu C klasu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Brabus je izbacio novi tuning program za postojeću generaciju Mercedes-Benz C klase a mi vam ovim putem donosimo sve detalje.

Tuning kuća Brabus koja se već odavna tradicionalno povezuje s Mercedes-Benz vozilima ovih je dana predstavila svoj pogled na novu generaciju Mercedes-Benz C klase pod kodnim nazivom W205, a paket koji su predstavili donosi obilje aerodinamičkih i performansnih blagodati.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Brutalni Audi RS3 iz Sportec-a Slika nije dostupna Range Rover Evoque na Startech način

Novi tuning program dostupan je sa standardnim i Avantgarde modelima i onima opremljenim s Exclusive paketom opreme.

Stilski paket uključuje prepoznatljivu Brabusovu prednju rešetku, prednji spojler, elemente za otvore za zrak na prednjem braniku, bočne pragove koji će opcionalno biti dostupni s integriranim LED ulaznim svjetlima, stražnji difuzor i diskretan spojler na poklopcu prtljažnika.

Što se tiče unapređenja u interijeru, Brabus nudi posebno dizajnirane presvlake od kože i Alcantare te niz dodataka poput jedinstvenih aluminijskih papučica.

U ovoj fazi na raspolaganju su dva paketa za povećanje snage, počevši s B20.2 paketom za C200 benzinac kojime se snaga podiže za 44 KS a okretni moment za 30 Nm na sveukupno 225 KS i 330 Nm što je dovoljno za ubrzanje od 0-100 km/h za ravno 7 sekundi (standardno 7,5 sekundi) te maksimalnu brzinu od 242 km/h.

Drugi performansni paket u ponudi je D3 za C220 BlueTec dizelaša koji dodaje 53 KS i 50 Nm za sveukupan rezultat od 220 KS i 450 Nm okretnog momenta čime je vrijeme ubrzanja od 0-100 km/h spušteno na 7.1 sekundu (standardno 7,7 sekundi) dok je maksimalna brzina povećana na 240 km/h.

Bilo je pitanje vremena kad će se Brabus dohvatiti i malog A45 AMG modela

G63 AMG 6x6 vam nije dovoljno brutalan! Nema problema, Brabus je tu!

Da bi se zadržala trajnost i dugovječnost motora, ovaj tuning paket osmišljen je na način da koristi samo mapiranje ECU jedinice za dobivanje više performansi i to nakon što su svi drugi parametri, poput tekućine za hlađenje motora i temperatura ulja dovedeni u optimalne vrijednosti.

Kupci će moći birati između različitih kombinacija guma i naplataka u promjerima od 18, 19 i 20 inča. Potonji će biti dostupni s Continental, Pirelli ili Yokohama gumama dimenzija 225/35 ZR 20 sprijeda te 255/30 ZR 20 straga. Ispušni sustav s četiri cijevi i paket za spuštanje visine vozila razvijen u suradnji s Bilsteinom također će biti u ponudi.

Dok čekamo više informacija i video prilog uživajte u foto galeriji koju smo pripremili za vas!

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene