Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Mercedes-Benz S klasa u prestižnom AMG izdanju (nove fotografije)

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon slučajnog puštanja promotivnog video materijala, na internetu su nedavno procurile i fotografije novog Mercedes-Benz S63 AMG-a.

Ponajbolja luksuzna limuzina na svijetu dobila je potpuno novi izgled, napredna tehnološka rješenja te naravno ultimativni luksuz i komfor. Sada nam Mercedes-Benz, pomalo sramežljivo, pokazuje kako izgleda performansni potencijal automobila u obliku novog S63 AMG.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Renault oduševio novim Espaceom Slika nije dostupna VW izbacio još jedan Golf – ovog puta kao Alltrack Crossover verziju

Sada se je pojavio video materijal koji najavljuje početak proizvodnje nove S klase u Mercedesovoj tvornici u Sindelfingenu u Njemačkoj a tu možemo vidjeti i beštiju sa S63 oznakom kako se priprema za prve isporuke.

Na prvi pogled, čini se da će top verzija S klase, S63 AMG, imati nove vizualne znakove koji će naglašavati performansni potencijal automobila. Na videu se mogu vidjeti veći AMG alu-naplatci, S63 oznake te umjeren izgled nove performansne limuzine.

Za pogon koristi dobro poznati 5.5-litreni V8 twin-turbo motor koji dolazi sa 7-brzinskim AMG SPEEDSHIFT MCT 7 mjenjačem. Motor razvija punih 585 KS. Ubrzanje do 100 km/h traje 4 sekunde što je za automobil mase od 1920 kg odličan rezultat.

U ponudi će biti i verzija s pogonom na sva četiri kotača, proizvođačevim 4Maticom, dok će se na nekim tržištima nuditi S63 samo sa stražnjim pogonom.

►►►   Monstruozni G 63 AMG s pogonom na šest kotača?!

►►►   Sada i službeno: novi Mercedes-Benz E63 AMG

Automobil karakterizira doista prekrasan i nadasve luksuzan interijer s par retro detalja za poseban ugođaj. Luksuzno opremljenu unutrašnjost karakterizira ambijentalno osvijetljenje ostvareno pomoću LED tehnologije, upravljač u kombinaciji kože i drva, Burmester audio sustav, te još neke zgodne stvarčice poput panoramskog krova, vrata sa mehanizmommekanog zatvaranja te osvijetljenih ulaznih pragova. Nova S klasa također će imati i dva 12.3-inčna ekrana koja će preuzeti zadaću mjernih instrumenata i COMAND infotainment sustava.

Jedan opcionalni element za novu S klasu također će biti i stražnja sjedala na razvlačenje koja će nuditi nagib od čak 44 stupnjeva za naslonjač. U naslonjaču stražnjih sjedala nalazi se čak 14 zračnih jastučića koji sačinjavaju masažni sustav s 6 različitih programa rada.

Osim toga, biti će to i prvi automobil koji će dolaziti opremljen s ''aktivnim sustavom parfumiranja'' s fukcijom ionizacije za pročišćavanje zraka nakon čega se unutrašnjost ispunjava parfumiranim česticama za ugodan miris.

Iako su ove najnovije fotografije koje su procurile na internetu navodno preuzete iz proizvođeve objave za tisak, pričekajmo i službene podatke o svim detaljime nove luksuzne performansne limuzine sa potpisom AMG!

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene