Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Posebna VW 'Buba' sa znakom Fender Edition

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Volkswagen je u suradnji sa tvrtkom Fender predstavio posebno izdanje 'Bube' – VW Beetle Fender Edition

Volkswagen je u Leipzigu službeno predstavio posebno izdanje popularne male 'Bube' koja je u konceptnoj formi prvi puta predstavljena na Frankfurt Auto Showu prošle godine. Ovo posebno izdanje dolazi opremljeno vrhunskim Fender audio sustavom ali i ponekim vizualnim detaljima koji su jasan trag dizajnerskog stila najpoznatijeg američkog proizvođača rock gitara.

Pročitajte i ovo Solarni paneli (Screenshot: Informer) Projekt od 86 milijuna eura Mala zagorska općina mogla bi postati jača od Panasonica: Tvornica solarnih panela lansirat će je u vrh svjetske proizvodnje Slika nije dostupna Savjeti stručnjaka Stigle vrućine, evo kako pripremiti automobil da se lakše bori s njima

VW Beetle Fender Edition obogaćen je jedinstvenim vanjskim i unutarnjim dizajnerskim elementima. Karakterističan izgled komandne ploče trenutačno podsjeća na boju Fenderovih gitara a cijeli interijer naglašen je kontrastnim prošivima koji dodatno ističu boje komandne ploče.

Beetle Fender Edition modeli pod poklopcem motora skrivaju 2.0-litreni turbo četverocilindrični TSI motor s 200 KS. Svi modeli dolaziti će u crnoj metalik boji s brušenim kromiranim vanjskim retrovizorima.

Vanjski izgled upotpunjavaju 18-inčni ''Disc'' aluminijski naplatci, Bi-Xenon svjetlosni sklopovi i legendarni Fender logo. VW Beetle Fender Edition opremljen je i ambijentalnim osvjetljenjem interijera s podešavanjem u tri boje.

Fender Premium Audio System, koji se radi u suradnji sa tvrtkom Panasonic, premijerno je predstavljen u SAD-u u Jetti GLI dok će VW Beetle biti prvo vozilo ovog proizvođača u Europi opremljeno ovim visoko-performansnim audio sustavom. Uz Panasonic zvučnike, ovaj audio sustav garantira kvalitetu izvedbe i jačinu zvuka gotovo kao da uživo slušate koncert. U SAD-u spomenuti audio sustav osvojio je i CNET.com-ovu nagradu za ''Best-sounding car stereo''.

Fenderov audio sustav uključuje devet zvučnika promjera do 20 cm, Fender BassmanTM Subwoofer i 10-kanalno pojačalo s 400W.

Europljani će prvi moći kupiti VW Beetle Fender Edition. Cijene pak još nisu službeno objavljene. Ako se slučajno pitate, Fender 'Buba' ne dolazi opremljena s rock gitarom, iako se ne bi bunili da ju nađemo u prtljažniku zajedno s mini pojačalom, ali to je samo naše mišljenje.
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene