Obavijesti Video Pretražite Navigacija
O.CT Tuning

Obiteljski karavan sa 680 KS i maksimalnom brzinom od 320 km/h

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kao da nije dovoljno što je serijski Audi RS6 Avant već sam po sebi suludo brz i jak, O.CT Tuning je izdao performansni paket kojime se ovaj suludo brz karavan iz Ingolstadta pretvara u još luđu trkaću zvijer.

Mnogi bi rekli da je RS6 Avant savršenstvo u sportskom karavanskom obliku. Međutim, uvijek ima onih koji će se i dalje pitati 'zar je to sve'? Jedan takav slučaj je i s tunerima iz tuning tvrtke O.CT Tuning. Oni su odlučili istražiti da li RS6 Avant može pružiti joooš malčice više.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna INSIDER TOP 5 Cool karavani za prijevoz cementa i krug na Grobniku Slika nije dostupna CES 2011 Audi pokazao dorađeni eTron Spyder

Cilj ekipe iz O.CT Tuninga bio je sasvim jasan od samog početka, optimizacija performansi modifikacijama elektronike motora savršeno usklađenim s karakteristikama 4.0-litrenog TFSI V8 motora sa dvije turbine.

Ako ste mislili da 'normalne' specifikacije Audi RS6 karavana s 560 KS i 700 Nm okretnog momenta nisu loše, što biste onda tek mogli reći o ideji da se uz ovaj novi performansni paket snaga motora diže na 670 KS a okretni moment na 880 Nm. Uz dodatak sportskog ispušnog sustava snaga se povećava do ukupnih 680 KS i 880 Nm okretnog momenta.

S takvim brojkama, RS6 Avant nakon male intervencije ekipe iz O.CT Tuninga do stotke ubrzava za nevjerojatnih 3.4 sekunde što je značajno poboljšanje u odnosu na serijskih 3.9 sekundi, što je samo po sebi već fantastično za gradski karavan. Osim toga, maksimalna brzina može se elektronički ograničiti na 300 km/h ili opcionalno na 320 km/h pa čak i više u kojem slučaju tuning tvrtka predlaže ugradnju performansnijih guma.

►►►   Kako izgleda izrada Audi Quattro S1 monstruma!

►►►   Foto galerija - AUDI RS6

O.CT Tuning naglašava činjenicu da su sve performansne nadogradnje i optimizacije ekskluzivan proizvod O.CT Tuninga, dakle njihov vlastiti proizvod. Ne bi li ispunili i najsloženije zahtjeve i dostavili svojim kupcima najbolju kvalitetu, O.CT sa svojim iskusnim timom stručnjaka i nebrojenim satima testiranja na vlastitoj testnoj stanici pomoću najnovije elektronike i kompjuterske opreme i sustava za prikupljanje podataka apsolutno ništa ne prepuštaju slučaju i ne pristaju na ništa manje od savršenstva.

Audi RS6 4.0 TFSI quattro u interpretaciji O.CT Tuninga gotovo da bi trebalo zabraniti na javnim cestama jer kako samo odoljeti porivu da mu date malo zraka?

U nastavku pogledajte ubrzanje serijskog RS6 modela!

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene