Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vožnja na struju

Napunite električni Renault u shopping centru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Grupa Renault-Nissan je objavila kako je potpisala ugovor s trgovačkim lancem Leclerc za instaliranje stanica za punjene električnih automobila na parkiralištima tog trgovačkog diva.

Francusko-japanska tvrtka će slične ugovore potpisati i s drugim trgovačkim lancima, u kojima će do kraja godine postaviti 22 stanice za punjenje električnih automobila.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Sve zatekla vijest 'Kerumove trgovine ne smiju pasti u ruke strancima' Slika nije dostupna 'Mi smo jeftiniji' Trgovački lanci bore se za kupce spuštanjem cijena

'Broj stanica u Leclercovim trgovinama ovisit će o broju električnih automobila na cestama', rekao je Michel-Edouard Leclerc, direktor francuskog trgovačkog lanca.

Pedeset 'E. Leclerc' centara dobit će stanice do kraja godine, još 150 bit će instalirano do kraja sljedeće godine, dok bi ih do 2015. trebalo biti već 500, a pokrivat će 260.000 parkirališnih mjesta.

Renault-Nissan procjenjuje da će do 2020. godine u Francuskoj prodavati najmanje 10% električnih automobila vlastite proizvodnje.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene