Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Luksuzna ski žičara s automobilskim interijerom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Leinter i BMW udružili su snage i napravili žičaru za skijališta s izuzetno luskuznim interijerom koji podsjeća na unutrašnjost BMW-ove limuzine serije 7.

Ultra-moderna Sigma Diamond žičara djelo je zajedničke suradnje tvrtke Leitner za izradu žičara i bavarskog proizvođača automobila, BMW-a, koja pruža iskustvo putovanja prema vrhu planine u ultimativnom luksuzu i udobnosti.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Renault oduševio novim Espaceom Slika nije dostupna VW izbacio još jedan Golf – ovog puta kao Alltrack Crossover verziju

Luksuzna Sigma Diamond žičara dio je sustava žičara na skijalištu Hochzillertal koji nudi 181 kilometar staza. ''BMW Individual for LEITNER'' projekt predstavlja možda i najluksuzniji način provođenja zimskog odmora u Alpama.

Za interijer je zaslužan BMW Individual koji je za ovu priliku osmislio topli ambijent s kožnim sjedalima s funkcijom grijanja i masaže u smeđoj Merino koži, multimedijski sustav iz BMW serije 7 i par drugih sitnih detalja koji čine vožnju ovakvom žičarom doista posebnim iskustvom.

Smeđa grijana kožna sjedala s masažnom funkcijom, kabina presvučena Alcantarom i kožom prekrivena prednja konzola s multimedijskim sustavom i držačima za bocu šampanjca i čaše ispuniti će sva očekivanja svojim izuzetno luksuznim ambijentom. Multimedijski sustav preuzet je izravno iz BMW-ove limuzine serije 7 a upravlja se preko iDrive gumba na središnjem naslonu za ruke te donosi i izvrsnu kvalitetu zvuka. Izuzetna udobnost i luksuz kabine također je popraćen visokom funkcionalnošću.

Za vanjski izgled bio je zadužen Leitner. Leitner je jedan od vodećih svjetskih proizvođača žičara a s nekoliko tvrtki u svom vlasništvu također je i svjetski lider u razvoju i izradi tehnologija za primjenu u planinskim područjima. Leitner Grupa aktivna je u zemljama diljem svijeta sa svojih 70 podružnica i osam proizvodnih pogona.

►►►   Na skijanje sa stilom - Audi Q3 Vail

►►►   Tečaj zimske vožnje za volanom Lamborghini Aventadora

 

Hochzillertal će svojim gostima nuditi razne mogućnosti i pakete koji uključuju i vožnju ovim izuzetno luskuznim kabinama. Premium Early Bird paket nuditi će se svaki dan u 8 i 8.30 sati ujutro za sve one koji vole ostaviti prvi trag na svježe uređenim stazama. Ovaj paket uključuje vožnju u luksuznoj žičari, ekskluzivna parkirna mjesta, usluge nosača i doček sa šampanjcem. Za 150 eura dvoje ljudi uz sve gore navedeno dobiva i dva ski passa, ručak i rezervaciju za vodeni krevet u Kristalnoj kolibi.

Za one koji ipak vole malo duže spavati tu je Premium Skitag paket. Uz sve što dolazi s Premium Early Bird paketom, ovaj paket donosi i još jedan obrok u Wedelhutte-u a u obrok je uključeno i vrhunsko vino. Za ovaj paket potrebno je izdvojiti 190 eura (za dvije osobe).

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene