Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Naglasak na dinamičnosti

Kia najavila premijeru novog Sportagea

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kia je objavila tri skice s kojim je još jednom najavila skorašnju premijeru nove generacije modela Sportage koja će se održati sredinom idućeg mjeseca na frankfurtskom auto salonu.

 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Rafiniraniji automobil Kia predstavila europsku izvedbu Optime Slika nije dostupna Drugačiji dizajn Nova Kia Sportage stiže u Frankfurt

U galeriji priložene skice nam daju do sada najbolji uvid u konačni izgleda četvrte generacije ovog kijinog kompaktnog crossovera koji će se s tehničke strane temeljiti na hyundaijevom Tucsonu. Koliko možemo vidjeti, iako su skice očito tek opći prikaz ovog automobila, Sportage će donijeti mnoge novosti, izvana i iznutra.

Unutrašnjost će tako biti mješavina elemenata iz modela Sorento i Optima, a kupci mogu očekivati rast razine opremljenosti i kvalitete izrade, udobnija sjedala, razne ukrase i sl. Vanjština, pored salonskih velikih naplataka, donosi nova prednja i stražnja svjetla, daljnji razvoj prepoznatljive maske, dinamične bočne linije te vizualno nižu liniju krova.

Motorizacija će biti prenijeta iz spomenutog Tucsona, a više bi trebali vrlo skoro jer se prije Frankfurta očekuje i tzv. online premijera. Prodaja bi trebala započeti krajem ove ili početkom iduće godine.

Više o automobilima potražite na AUTONET.HR

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene