Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Jeep predstavio dvije konceptualne studije na 2011 Paris Boat Showu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na 51. pariškom sajmu nautike, francuska dizajnerska tvrtka ''Style & Design'' i Jeep ® ponudili su dva konceptualna modela u sklopu linije Wrangler Unlimited NAUTIC, za ljubitelje nautike.

Oba modela temelje se na Wrangler Unlimited modelu s četvera vrata a konceptni blizanci inspirirani su svijetom nautike a dolaze nam u obliku dva različita scenarija koja prate dvije različite dizajnerske teme – ''White Jeep Wrangler Nautic by Style & Design'' te ''Black Jeep Wrangler Nautic by Style & Design''.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Renault oduševio novim Espaceom Slika nije dostupna VW izbacio još jedan Golf – ovog puta kao Alltrack Crossover verziju

White Jeep Wrangler, tematski se zasniva na jedriličarskom svijetu što se odražava u odabiru bijele boje za karoseriju i kožne presvlake u unutrašnjosti vozila te bogatoj primjeni ukrasnih detalja od kroma vidljivih na 20-inčnim naplatcima, rešetci hladnjaka, ručkama na vratima i okviru spremišta za rezervni kotač.

Nautička tema u unutrašnjosti je dodatno naglašena primjenom drva na komandnoj ploči, upravljaču, rukohvatima te prepoznatljivim podnicama od tikovine.

Druga verzija, ''Black Jeep Wrangler by Style & Design'' osmišljena je za ljubitelje glisera i jahti kojima je i inspirirana, a kao što ime sugerira, ovaj model je crne boje izvana i iznutra s također kromiranim i drvenim ukrasnim detaljima.

Oba modela dolaze opremljena i s platnenim pokrovom za zaštitu od sunca i dva platnena stolca na rasklapanje.

Za sada još nema informacija o tome kakav se motor nalazi pod poklopcem kao niti da li su rađene promjene na šasiji ili ovjesu, stoga pretpostavljamo da je ispod površine sve ostalo serijski. U Jeepu kažu da su oba modela konceptualne studije te da u ovom trenutku nemaju planove za proizvodnju, eventualno limitiranu verziju.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene