Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Autonomija preko 700 km

Honda FCV spremna za Tokio

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Honda je objavila prve službene fotografije produkcijske izvedba modela FCV (to možda ipak neće biti konačno produkcijsko ime), a riječ je o automobilu koji je pokretan vodikom, odnosno gorivim ćelijama i koji će premijerno biti predstavljen na ovogodišnjem tokijskom auto salonu.

 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna TEST Honda HR-V 1.6 i-DTEC - Dinamičan crossover za gradsku džunglu Slika nije dostupna TEST TEST: Uzima li Honda Civic titulu najboljeg automobila u klasi?

Tehničkih podataka za sada nema, a koliko možemo vidjeti riječ je o automobilu čija je vanjština podređena boljim aerodinamičnim svojstvima, što se primjerice očituje i kod djelomično prekrivenih stražnjih kotača.

Unutrašnjost djeluje moderno osmišljena i uređena te bogato opremljena. Naime, tu su kožne presvlake sjedala, ukrasi od drveta, aluminija, veliki središnji zaslona infotainment sustava i sl, a ponuda prostora će biti dovoljna za udobnu vožnju petoro putnika.

Kako što smo rekli tehničkih informacija za sada nema, a iz Honde je potvrđeno samo kako će se autonomija kretati iznad 700 km. Također, pretpostavljamo da je riječ o modelu s barem dva električna motora.

Uskoro više.

Više o automobilima potražite na AUTONET.HR

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene