Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Alfa Romeo 8C Competizione u izvedbi Wheelsandmore-a

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Aftermarket stručnjaci iza imena Wheelsandmore predstavili su svoju izvedbu fenomenalne Alfa Romeo 8C Competizione.

Njemački tuning stručnjaci Wheelsandmore predstavili su svoj tuning program za coupe i kabriolet verziju uzbudljive Alfa Romeo 8C serije.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Renault oduševio novim Espaceom Slika nije dostupna VW izbacio još jedan Golf – ovog puta kao Alltrack Crossover verziju

Kirurški suptilnim intervencijama njemački tuneri podarili su ovom V8 coupe dvosjedu još više snage i okretnog momenta za još uzbudljivije vozačko iskustvo.

Ugradnjom visoko-kvalitetnih komponenti kao što je npr. ručno izrađen sportski ispušni sustav, doradom ECU mape i s par vrlo posebnih estetskih detalja, Wheelsandmore je ovaj prekrasan sportski coupe pretvorio u doista jedinstvenu i još moćniju zvijer.

Tuning Stage 1 donosi povećanje ukupne snage za 20 KS na ukupno 470 KS za što treba izdvojiti 1.680 EUR (12.600 kn). Stage 2 diže snagu na 485 KS i 520 Nm okretnog momenta a to će vas koštati 6.720 EUR (50.040 kn).

Ovo je definitivno isplativa investicija za ovaj automobil jer se sa ovim povećanjem snage Alfa Romeo 8C može puno bolje nositi sa ostatkom konkurencije. Uz masu od 1.585 kg, sa stage 2 tuningom, ovaj automobil ubrzava do 100 km/h ispod 4 sekunde uz maksimalnu brzinu od preko 300 km/h.

Alfa Romeo 8C svoj će performansni potencijal još uspješnije prenositi na podlogu s novim, mat crnim 6Sporz² kovanim naplatcima. Ovi ultra-laki višedijelni kotači dimenzija 9.0x21 na prednjoj osovini omotani su S1Evo pneumaticima marke Hankook dimenzija 245/30 21 dok su na pogonskoj osovini na 12.5x21 kotačima također S1Evo pneumatici dimenzija 345/25 21.

Savršen izgled i udobnost pri svakodnevnom korištenju garantira podesivi ovjes koji je dostupan s vozilima sa Skyhook ovjesom. O kvaliteti ugrađenih komponenti govori i podatak da spomenuti ovjes dolazi s 5-godišnjom garancijom.

Wheelsandmore svoj je 8C od glave do pete obukao u mat bijelu foliju s crveno-crnom prugom koja se proteže od prednjeg do stražnjeg branika. Wheelsandmore je svoju izvedbu Alfa Romeo 8C interno nazvao ''Senza-Cromo'' (bez kroma) iz jasnog razloga što su svi kromirani dijelovi također presvučeni u mat foliju ali crne boje.

Vrhunski!!!
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene