Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Čilić izgubio od Murraya

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Marin Čilić nije se uspio plasirati u četvrtfinale ATP turnira iz Masters serije u Madridu. Čilić je u dvoboju trećeg kola nakon skoro dva sata igre izgubio od Britanca Andyja Murraya 5:7, 6:7.

Čilić je odlično otvorio meč, vrlo brzo je Murrayu uzeo break i potom kod vodstva 5:4 na svoj servis imao prednost 40:0 i tri set lopte. Nažalost, ispustio je priliku i Murray je izjednačio, a potom osvojio još dva gema i nakon 54 minute igre osvojio prvi set 7:5.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna U suradnji s Gordonom Murrayom TVR - Novi V8 model stiže 2017. Slika nije dostupna Amerikanka osuđena za ubojstvo Nanijela joj 331 ranu sa šest različitih oružja

U drugom setu prvi je do breaka došao Murray povevši 5:3. Međutim, Čilić je uzvratio i već u idućoj igri vratio izgubljeni servis. Kako više niti jedan igrač nije izgubio servis odluka je pala u tiebreaku u kojem je Murray daleko manje griješio. Čak tri puta je oduzeo Marinu servis, te mirno priveo meč kraju.

Bio je to njihov drugi međusobni susret. Prvi su odigrali prošle godine u Davis Cupu, a slavio je Britanac 3:2 u setovima.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene