Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Vaterpolo: Laka pobjeda Hrvatske protiv Italije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatski vaterpolisti došli su u svojoj prvoj utakmici na Olimpijskim igrama do uvjerljive pobjede protiv Italije, rezultatom 11:7. Rudićevi izabranici pokazali su danas veliku snagu i bit će u užem krugu kandidata za zlatno odličje u Pekingu.

Talijanski vaterpolisti nisu Hrvatsku pobijedili u ozbiljnim utakmicama već jako dugo, a to se nije dogodilo ni danas. Samo u prvoj četvrtini naši protivnici pružili su ozbiljniji otpor, a u nastavku dvoboja igrale su samo ''Barakude''. Cijela naša momčad igrala je vrlo dobro, a porazom od 11:7 Talijani još mogu biti i zadovoljni, s obzirom na odnos snaga u bazenu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Vaterpolo: Treća pobjeda Hrvatske Slika nije dostupna Ratko Rudić: Glavni cilj ove godine su OI u Pekingu

Od drugih utakmica valja izdvojiti remi Mađarske i Crne Gore 10:10, te pobjedu Srbije u našoj skupini protiv Njemačke 11:7.

Hrvatska i Srbija nedvojbeno će odlučivati o prvom mjestu u skupini B, a susret Rudićevih izabranika i srpskih rivala bit će na rasporedu u utorak.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene